kerk panorama.jpg

Kairos: Kerstconcert Season of Singing 15 december 2018

See! The winter is past; 
the rains are over and gone.
Flowers appear on the earth;    
the season of singing has come!       
-- Song of solomon 2: 11,12 --  

Kerstconcert Season of Singing
Op zaterdagavond 15 december 2018 geeft Interkerkelijk koor Kairos uit ‘s- Gravendeel een kerstoncert in de Ichthuskerk in 's-Gravendeel. Medewerking wordt verleend door koor 4Him o.l.v. Silvia Robbemont.

Come Messiah King
Voor de pauze klinkt het stuk Come Messiah King, een reis door de kerstgeschiedenis, uitgevoerd door Kairos, combo en spreker. Een variatie van bekende en onbekende kerstmelodieën. Na de pauze wisselen beide koren elkaar af in een unieke combinatie van gospels en traditionele kerstliederen waarin het kerstverhaal op verschillende manieren wordt belicht.
Kairos wordt ondersteund door een speciaal voor dit concert samengesteld combo. De algehele muzikale leiding van de avond is in handen van Arie de Korte.

Meer informatie
Het concert Season of Singing begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Ichthuskerk in 's-Gravendeel. Kaarten voor Season of Singing kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop (vanaf 12 november) verkrijgbaar bij DA Drogisterij, Smidsweg 2 in 's Gravendeel, bij een van de koorleden of via de website www.ikk-kairos.nl. Ook is er voor aanvang van het concert - vanaf 19.30 uur - mogelijkheid kaarten aan de deur van de kerk te kopen. Meer informatie over Season of Singing is te vinden op de website www.ikk-kairos.nl

Interkerkelijk Koor Kairos
Een zoektocht van 4 dames naar een vlot koor - met moderne religieuze muziek in het repertoire - leidde in 1991 tot de oprichting van Kairos (het moment). Inmiddels telt Kairos ruim 50 leden en bevat het repertoire een breed scala aan liederen uit diverse genres. Kairos repeteert iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van dirigent Arie de Korte. De repetities zijn in PCBS De Bouwsteen, Vlasakker 3 in 's Gravendeel. Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Poster en flyer
U kunt de poster van dit project downloaden door op de poster aan de zijkant van dit persbericht te klikken.

IMG_5350.JPG IMG_9414.JPG IMG_9415.JPG IMG_9394.JPG P4230091.jpg IMG_9422.JPG 2633