kerk panorama.jpg

Informatie vakantiereizen RLG 2018

Beste Gemeenteleden,

Graag willen wij het volgende onder uw aandacht brengen.

Al 40 jaar worden er vanuit de Christelijke Gereformeerde kerk vakantiereizen georganiseerd door de werkgroep RLG.

Bij velen van u, zijn deze reizen bekend omdat u zelf als gast bent mee geweest/weer mee gaat, een familielid, vriend/vriendin, of een van uw mede gemeenteleden mee is geweest. Van hen zult u zeker enthousiaste verhalen hebben gehoord. Misschien hebt u altijd gedacht, dit is niets voor mij, maar laat ik u verzekeren dat, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, vast ook iets voor u zou zijn. Misschien hebt u niet meer de mogelijkheid om zelfstandig op vakantie te gaan, vanwege lichamelijke beperkingen. Nou, dan zou de RLG-vakantiereis iets voor u zijn. Tijdens de vakantieweek gaan er vrijwilligers mee met een verpleegkundige of verzorgende achtergrond, die u willen en kunnen helpen bij uw persoonlijke verzorging, waar u ondersteuning bij nodig heeft.

Ook in 2018 organiseert de werkgroep RLG weer een drietal vakantiereizen:

  • Van 21 t/m 27 april de vaarvakantie met de Prins Willem Alexander (PWA). De vaarroute is (onder voorbehoud) Huizen, Amsterdam, Schoonhoven, Dordrecht, Tiel, Nijmegen.
  • Van 16 t/m 22 juni de vakantieweek 25+ in het prachtige Zuid-Limburgse plaatjes Epen in het vakantieverblijf de Bronnetjeshof.
  • Van 3 t/m 10 november de vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn. Het voormalige F.D. Roosevelthuis in een nieuwe locatie.

Tijdens de vakantiereizen van de PWA en Nieuw Hydepark gaat er een predikant en arts mee. Ook worden er in de vakantieweken allerlei uitstapjes en leuke activiteiten georganiseerd waar u aan mee kunt doen, maar niets is verplicht.
Denkt u nu voor u zelf, dit lijkt mij wel wat, neem dan gerust contact op met een van onze werkgroepleden: Henny Schraal-Brouwer. Zij is te bereiken op tel. 0527-861210 of per mail: werkgroeprlg@gmail.com. Vindt u dit moeilijk, dan kan uw diaconie u zeker bijstaan om u verder op weg te helpen of u aan te melden bij de werkgroep.

Zijn er gemeenteleden, vooral mensen met een verpleegkundige of verzorgende achtergrond, die zich aangetrokken voelen zich als vrijwilliger aan te melden neem dan contact op met Jeanet Heeren. Zij is te bereiken op tel. 0294-254274 of per mail: vrijwilligersrlg@gmail.com.

Maar denkt u ik heb geen verpleegkundige of verzorgende achtergrond en u heeft wel belangstelling, laat u dan niet weerhouden om te bellen.

Als werkgroep hopen we dat, door dit bericht, uw belangstelling is gewekt en u contact met ons opneemt.

Namens de werkgroep
Lucas Stoter, voorzitter

078-6732179 / 06-83658779
l.stoterkip@gmail.com

P4230100.jpg IMG-20141221-WA0001.jpg DSC03263.JPG IMG_9389.JPG IMG_9395.JPG IMG_9393.JPG 2723